Minigarage, aka. uterum

  • av

Efter ett helt års blandat pyssel har det en tendens att bli lite över och med tanke på att vi är tre som samarbetar fylls utrymmena där hemma ganska snabbt upp. För att få plats med att göra lite nytt pyssel blev det ett snabbt improviserat garage. Av någon anledning förvarades det dock en bil i vårt vanliga garage så Mona pyntade, med god hjälp av en hög med andra Elwingar, sitt uterum istället. 

Det blev den vanliga varianten med aroniaglögg och hembakta pepparkakor till de som kom och hälsade på och till oss själva så klart. Nytillskottet blev en brasa som mamma Elwing satt och höll sällskap under kvällen. 

Antalet besökare var inte direkt stort, vi var ute knappt en vecka i förväg med vad vi tänkte hitta på och då var de flesta stammisarna redan upptagna. De som kom var desto mer välkomna, det blev flera mysiga samtal runt brasan och vi fick lite blodad tand om att få till ett lite mer välplanerat vintergarage nästa år.

Kommentera